JW Library per a dispositius Apple

JW Library és una aplicació que han creat els Testimonis de Jehovà, la qual conté moltes traduccions bíbliques, llibres i fullets per a estudiar la Bíblia.

Novetats

Abril 2024 (Versió 14.3)

• En la Bíblia, utilitza la icona amb una gemma en el menú que apareix per a vore tot el contingut d’estudi d’un versicle, incloses les referències de la Guia d’estudi.

• Les notes personals apareixen abans que altre contingut en el tauler d’estudi.

Febrer de 2024 (Versió 14.2)

• En una llista de reproducció, utilitza la funció «Retalla» per a reproduir la porció seleccionada d’un fitxer de vídeo o d’àudio.

Setembre de 2023 (Versió 14.1)

• Mostra les ajudes per a la pronunciació del japonés i xinés (furigana i pinyin) si estan disponibles.

EN ESTA SECCIÓ

Com pots usar JW Library amb el sistema operatiu iOS

Aprén com usar les funcions principals de l’aplicació mòbil JW Library en dispositius iOS.

Baixa i utilitza bíblies amb el sistema operatiu iOS

Aprén a baixar i utilitzar bíblies de l’aplicació mòbil JW Library en dispositius iOS.

Baixa i utilitza publicacions amb el sistema operatiu iOS

Aprén a baixar i utilitzar publicacions de l’aplicació mòbil JW Library en dispositius iOS.

Posa i utilitza marcadors de pàgines amb el sistema operatiu iOS

Aprén a baixar i utilitzar marcadors de pàgines a l’aplicació mòbil JW Library en dispositius iOS.

Utilitza l’historial amb el sistema operatiu iOS

Aprén a utilitzar l’historial a l’aplicació mòbil JW Library en dispositius iOS.

Personalitza la teua lectura amb el sistema operatiu iOS

Aprén a personalitzar l’aplicació mòbil JW Library en dispositius iOS.

Busca en la Bíblia o en una publicació amb el sistema operatiu iOS

Aprén com buscar en la Bíblia, en les publicacions i per temes en el Perspicacia para comprender las Escrituras dins de l’aplicació JW Library en dispositius mòbils iOS.

Ressalta el text amb el sistema operatiu iOS

Aprén com ressaltar el text en JW Library amb els dispositius mòbils iOS.

Preguntes freqüents: JW Library (iOS)

Troba respostes a les preguntes més freqüents.