Пређи на садржај

Пређи на садржај

WATCHTOWER LIBRARY

Ажурирање програма Watchtower Library

Ажурирање програма Watchtower Library

У програму Watchtower Library можете омогућити опцију аутоматског ажурирања путем интернета, а публикације и чланке можете ажурирати и ручно помоћу пакета за ажурирање.

Аутоматско ажурирање

Да бисте подесили да програм Watchtower Library путем интернета аутоматски проверава да ли су доступне нове публикације и чланци, следите следећа упутства:

  1. У програму Watchtower Library кликните на Библиотека, затим кликните на Подешавања како би вам се отворио прозор Подешавање библиотеке.

  2. У прозору Подешавање библиотеке кликните на Ажурирање, а затим активирајте опцију Аутоматски преузми ажурирања.

  3. Кад год постоји ажурирање спремно за онлајн преузимање, појавиће се порука с питањем да ли желите да га преузмете. Кликните на Да како бисте програму Watchtower Library дозволили да преузме и примени ажурирање.

Ручно ажурирање

Програм Watchtower Library можете ажурирати и ручно, помоћу пакета за ажурирање. Да бисте добили најновији пакет за ажурирање, извезите га из ажуриране верзије програма Watchtower Library или га преузмите тако што ћете на овој страници кликнути на дугме за преузимање.

Експортовање пакета за ажурирање

Да бисте направили пакет за ручно ажурирање, следите следећа упутства:

  1. У програму Watchtower Library кликните на Помоћ, а затим кликните на Пакет за ручно ажурирање и Направи пакет.

  2. На свом рачунару изаберите локацију на којој желите да пакет за ажурирање буде сачуван, а затим кликните на дугме Сачувај. Програм Watchtower Library ће направити пакет за ажурирање као фајл са екстензијом „.updatepkg“.

Преузимање пакета за ажурирање

Кликните на дугме испод да бисте проверили да ли постоји Watchtower Library пакет за ажурирање на вашем језику. Уколико постоји, следите упутства како бисте фајл сачували на свом рачунару.

Учитавање пакета за ажурирање

Да бисте ручно ажурирали програм Watchtower Library помоћу пакета за ажурирање, следите следећа упутства:

  1. У програму Watchtower Library кликните на Помоћ, а затим на Пакет за ручно ажурирање и Примени пакет.

  2. У прозору који вам се отворио, изаберите фајл са екстензијом „.updatepkg“, а затим кликните на дугме Отвори да бисте ажурирали програм Watchtower Library.