JW BROADCASTING

Preguntes més freqüents: JW Broadcasting en Fire TV

Potser no estigues buscant les paraules correctes. (Consulta el tutorial Com instal·lar l’aplicació JW Broadcasting en Amazon Fire TV.) O tal volta, el teu dispositiu no siga compatible. JW Broadcasting és compatible amb Amazon Fire TV i Amazon Fire TV Stick.

JW Broadcasting és compatible amb Amazon Fire TV i Amazon Fire TV Stick.

Consulta la llista d’idiomes disponibles en Amazon Fire TV. Per a canviar l’idioma, vés a Configuració en la pantalla d’inici i gasta l’opció Idioma.

L’app JW Broadcasting es pot baixar i gastar gratis.

Per a comprar aplicacions de l’Appstore d’Amazon necessites afegir un mètode de pagament. Per a baixar-te apps gratuïtes sense tindre un mètode de pagament, visita la secció Ajuda i Servici d’atenció al client d’Amazon.

Potser un amic que conega l’Amazon Fire TV o JW Broadcasting podria ajudar-te. Si la teua pregunta té a vore amb el teu compte o dispositiu Amazon Fire TV, visita el suport tècnic online d’Amazon. Si estàs tenint problemes amb l’app JW Broadcasting, contacta amb la sucursal que tingues més a prop.