JW BROADCASTING

Preguntes més freqüents: JW Broadcasting en Roku

Potser no estigues buscant les paraules correctes. Consulta el tutorial Com instal·lar l’app JW Broadcasting en Roku. Una altra raó podria ser que el teu dispositiu ja no siga compatible. JW Broadcasting no és compatible amb la primera generació de models Roku.

Consulta la llista d’idiomes disponibles en Roku. Per a canviar d’idioma, vés a Configuració en la pantalla d’inici i gasta la funció Selecciona un idioma.

Baixar l’app JW Broadcasting i gastar-la és gratuït.

Per a crear un compte Roku és necessària una targeta de crèdit, ja que no tots els continguts del Channel Store són gratuïts. Sols et cobraran si fas alguna compra. Si vols més informació, visita la secció de suport tècnic de Roku.

L’opció Mostra els subtítols de moment no està disponible en alguns vídeos que s’han publicat últimament per al canal JW Broadcasting en Roku, i és possible que encara tarde uns mesos. Mentres, els usuaris de Roku que necessiten vore els subtítols poden fer-ho entrant a tv.mt711.com des d’un ordinador o dispositiu mòbil. Per a habilitar els subtítols, fes clic en Activa els subtítols quan estiguen disponibles en les opcions de Configuració.

Un amic que estiga familiaritzat amb Roku o JW Broadcasting podria ajudar-te. Si la teua pregunta és sobre el teu compte o dispositiu Roku, visita el suport tècnic online de Roku. Si tens problemes amb l’app JW Broadcasting, contacta amb la sucursal més pròxima.